Hugo Strategy - Employer Branding en Organisatieontwikkeling - Jasper Ordelman

Wie is Hugo?

Jasper Ordelman, oprichter van Hugo Strategy

Ik ben Jasper, oprichter van Hugo Strategy. Geen Hugo dus. Van oorsprong ben ik econometrist, maar na 2 jaar werken in de financiële wereld maakte ik begin deze eeuw de overstap naar marketing en communicatie.

Dit is mijn verhaal

Voordat ik in 2012 mijn eigen onderneming startte, werkte ik eerst 10 jaar fulltime in loondienst. Dat heb ik 10 jaar volgehouden. Toen trok ik het niet meer. En ben ik voor mezelf begonnen als Hugo Strategy. Waarom?

Ik kon niet tegen de verstikkende (en soms zelfs verziekte) systemen in de organisaties waar ik werkte. Een cultuur van successen behalen over de rug van je collega’s. Een afschuifcultuur waarin collega’s werden opgezadeld met onmogelijke deadlines en doelstellingen.

Natuurlijk werd er ook gelachen en plezier gemaakt samen. Maar de prijs die ik ervoor moest betalen vond ik te hoog.

Organisaties die goed voor hun mensen zorgen, zijn de winnende organisaties.

Sinds 2012 adviseer en begeleid ik organisaties op het gebied van positionering, identiteit en organisatiecultuur.

De nieuwe generatie professionals pikt het niet meer en verwacht een gezonde organisatiecultuur waarin hun talenten tot bloei komen. Daar maak ik me graag hard voor.

Als communicatiestrateeg en employer branding-specialist help ik bij het ontwikkelen en communiceren van een inspirerende positionering en het bouwen aan een sterk werkgeversmerk.

Als trainer/coach versterk ik de interne cultuur en begeleid ik teams en teamleden in hun ontwikkeling, zodat er een ‘winning culture’ ontstaat, waarin mensen graag willen werken.

Nu weet je nog steeds niet waarom we Hugo heten… dat vertel ik je graag wanneer we kennismaken.

Ik werk trouwens niet alleen, maar als netwerkorganisatie. Dankzij mijn sterke flexibele schil kan ik voor elke opdracht het beste team samenstellen.

Ik werk samen met deze geweldige partners:

Hugo Strategy - Employer Branding en Organisatieontwikkeling - samenwerkingspartners Buro IndigoHugo Strategy - Employer Branding en Organisatieontwikkeling - samenwerkingspartners De Teamversterkers
Hugo Strategy