Wij werken/hebben gewerkt voor o.a.:

 • “… Jasper Ordelman heeft aangetoond een ervaren en kundig adviseur te zijn binnen het positioneringstraject, zowel op strategisch vlak als op onderzoeksgebied. Zijn adviezen zijn altijd sterk onderbouwd, maar hij gaat zeker ook niet voorbij aan intuïtie en neemt ook ervaringen mee uit andere trajecten waar hij heeft geadviseerd. Hugo Strategy is flexibel in zijn advies, past zich gemakkelijk aan aan externe factoren en stakeholders en communiceert makkelijk. Daarnaast zijn het zeer prettige adviseurs om mee te werken, empathisch en intelligent. Graag blijf ik in de toekomst met Hugo Strategy werken.”

  Hugo Strategy klanten Annette Reijersen van Buuren Delta Lloyd2
  ANNETTE REIJERSEN VAN BUUREN
  Manager Communicatie & Strategie
  Delta Lloyd
 • “We hebben prettig samengewerkt en zijn erg tevreden over het resultaat. Onze technisch advieswerk gaat over toegang tot medicijnen voor met name HIV/AIDS en malaria en het verzorgen van supply chains en trainingen. Dit blijkt moeilijk uit te leggen aan nieuwe organisaties waarmee we willen samenwerken. Daarnaast staat het complexe technische verhaal onze kernboodschap in de weg: het redden van levens door ervoor te zorgen dat er nu altijd medicijnen beschikbaar zijn. Op onze nieuwe website is dat beter gelukt: er staat een moodfilm die onze visie en waarden goed overbrengt. We hebben ook een aangepast logo, tekst en een slogan die dit verwoorden: ‘pills and skills!’ Daarnaast heeft het interne proces enorm geholpen om beter aan te sluiten bij de missie en visie van de organisatie.”

  Hugo Strategy - klanten - Luuk Jan Boon iPlusSolutions1A
  LUUK JAN BOON
  Manager Director
  i+solutions
 • “Bij NV schade draait het om persoonlijke dienstverlening. Dit wilden we beter zichtbaar maken. Vanuit het thema ‘De kracht van het persoonlijke’ hebben we een aantal initiatieven ontplooid waaronder het magazine ‘ Persoonlijke Verhalen’. Hierbij hebben we intensief samengewerkt met Hugo Strategy.De samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren. In de eerste fase hebben ze zich goed verdiept in onze klanten en organisatie. Op basis hiervan is een content strategie ontwikkeld. Een strategie is mooi, maar toen moest het ‘echte werk’ nog beginnen. Met enthousiasme en toewijding hebben Jasper en Sascha de persoonlijke verhalen van onze klanten opgetekend. Hierbij zijn ze er bijzonder goed in geslaagd om tot de essentie en boodschap van ieder verhaal te komen en dit treffend vast te leggen. De desbetreffende klanten hadden amper opmerkingen op de uitgewerkte conceptteksten anders dan dat ze zich volledig herkenden in het geschetste beeld en het resultaat erg mooi vonden. Een beter compliment kun je volgens mij als tekstschrijver niet krijgen.Het magazine gebruiken we nog steeds; het is onlangs weer in de herdruk gegaan. We stuurden het als proef aan alle klanten die worden geconfronteerd met langdurige ziekte en arbeidsongeschiktheid. Hierop volgen zulke goede reacties dat we dit voortzetten.”

  NV schade: directeur Peter Schrage - Hugo Strategy
  PETER SCHRAGE
  Directeur
  NV schade